Singelherstel: laatste loodjes

In Nieuws, Reportage door HB6 Reacties

Het gaat nu snel. We tellen af naar de officiële opening. De blokkade ter hoogte van de Stadskamer is verwijderd. Het waterniveau staat waar het moet staan. (Iemand al foto’s gemaakt onder de Stadskamer?) Aan de andere kant is verontreinigde grond weggehaald en een tijdelijk dijkje opgeworpen. Ter hoogte van Sterrenbos staat het kunstwerk op zijn nieuwe, definitieve plaats. Ook daar staat al water, maar dat is nog grondwater, ongeveer een halve meter onder de  finale hoogte. Ter completering nog enkele foto’s van het straatwerk bij de zuidelijke ingang van de grote fietsenstalling. Dat is nu nagenoeg afgerond.

Reacties

 1. Henk

  Lijkt het maar zo of is de put in het wandelpad bij de klompe brug een stukje te hoog en moet deze vervangen worden?

  1. lars

   Denk dat er nog grit/split/fijngrind o.i.d bovenop het puin/grind wat er nu ligt komt want de randen zijn ook nog hoger.

 2. Utrechter2

  Minder dan anderhalve maand! Wat ooit verre toekomst(muziek) was, is binnenkort werkelijkheid.

 3. Henk

  Het ding steekt minimaal een halve meter boven de grond uit. Dat wordt een beste laag fijn grind haha. Volgens mij staat een vervanger al klaar ernaast. Wellicht na de bouwvak

 4. herman

  Geweldig hoor!
  Ook wel raar nu het bijna klaar is….
  Het lijkt wel of het stukje SIngel voor de NS gebouwen even wat smaller wordt? Met opzet om wat meer ruimte te hebben voor parkachtige inrichting of gezichtsbedrog?

Reageer