Central Park halverwege

In Nieuws door HB4 Reacties

Utrecht bouwt nijver voort aan zijn eigen Zuidas. We hebben een kleine reportage van Central Park, het negentig meter hoge kantoorgebouw van Bouwinvest op NS-grond dat verrijst tussen stadskantoor en de Sijp. De bouw is inmiddels tot de helft van de hoogte gevorderd, waar het ontwerp een soort binnentuin van twee verdiepingen toont. De onderste verdiepingen hebben inmiddels een gesloten gevel, in bronsachtig groen of groenachtig brons. Op deze site kun je de ontwikkeling volgen. Enkele huurders zijn inmiddels bekend: McDonald Nederland, Adviesbureau Zanders en IWG.

 

Reacties

 1. P J Mulder

  Prachtige foto’s. Gaat een fraai gebouw worden.
  Toch een vraag:
  Waar komt de ingang van de parkeergarage bij dit gebouw waar
  juist vandaag de betonstort is beeindigd.
  mvg

 2. Ramon

  PJ Mulder

  voor zo ver ik weet komt de ingang onder het 2de gedeelte van de Syp aan de Mineurslaan. er komt dus een stukje weg te lopen vanaf de ingang van het NH Hotel , parallel aan de van Sypesteijnkade en dan zo onder de trambaan door de ondergrondse parkeergarage in

 3. Joeri

  Enig idee wat er met de oude controlepost tussen dit gebouw en het spoor gaat gebeuren? Ligt er nu verlaten bij en steek straks wat treurig af tegen al dit frisse nieuwbouw

Reageer