Voortgang in beeld

In Nieuws, Reportage door HB3 Reacties

We hebben weer een laatste stand van zaken voor je aan de hand van foto’s van onze hoogste gesitueerde correspondent. Momenteel is de Catharijnesingel afgezet om een vloer te kunnen leggen tussen oude HC en Poortgebouw. Ook staat het oude V&D-gebouw in de steigers en wordt met de sloop een begin gemaakt. Van de oude Catharijnebioscoop is ook niets meer over, wat je op SSC kunt zien: zie bericht. Verder beelden van het woongebouw aan de Sijpesteijnkade, dat al een paar lagen de lucht in gaat. Het Noordgebouw met het hotel gaat ook rap. Bekijk het zelf uit de lucht hieronder.

 

Reacties

  1. Michiel

    Dank voor de mooie update! Blijft fijn om het af en toe ook eens van boven te zien: dan vallen weer heel andere dingen op dan de updates die we vanaf de straat kunnen maken 🙂

  2. herman

    Wat goed dat er dergelijke hooggeplaatste personen zijn die de moeite nemen deze foto’s te maken en te delen, dank!

Reageer