Kolommen bollendak

In Nieuws door HB5 Reacties

Op deze gisteren gemaakte foto kun je de 22 meter lange stalen kolommen zien die straks het bollendak zullen dragen. Twee ervan staan al. De laatste van de zeven komt veel later, maandag 17 juli. De bouw van de steiger zal eerdaags wel beginnen. Het zal een werkplatform op hoogte gaan bieden voor de lassers die de daksegmenten samenvoegen. Meer achtergrondinfo hier en hier. Hijsplaatjes hier.

[Update 26-5] Vijf kolommen staan.


Reacties

  1. Tibo

    @HB: “De laatste van de zeven komt aanstaande maandag.” Volgens mij komt de laatste sowieso in juli pas. Bedoel je hiermee de laatste van de drie eerste kolommen? Ik las op CU2030 dat het eerste setje van drie kolommen ingehesen wordt, snel daarna volgt een tweede setje van drie en de laatste komt pas in juli. Mis ik iets?

Reageer