Nieuw HC, de beelden

In Nieuws door HB3 Reacties

Om de reeks mee af te sluiten, een fotorepo die Rob deze week maakte van de ruimtes op een moment dat de winkels gesloten waren. Inmiddels begint het nieuwe deel al wat vertrouwder te worden. Nog even en we kijken er niet meer van op. Nu het Paasweekend voor de deur, het belooft druk te worden met buitenlandse toeristen. Voor het stationsgebied zullen ze niet komen. Nog niet. Dat zou in 2018/2019 misschien wel kunnen veranderen, als de ‘attractie’ zijn voltooiing heeft bereikt met stationsplein en singelwater. Nog een lees- en een luistertip voor je, tot slot. Radio1-reportage met Jeroen Wielaert over het Poortgebouw.

En een artikel over een vijftal horeca-concepten die door HMSHost vanaf oktober in de Stadskamer worden geopend.

Reacties

  1. Peter

    Mooie vloer ook. Mooi tegelpatroon. Vier verschillende rechthoeken in willekeurige (?) volgorde in “banenverband” naast elkaar. Willekeurig ? Of zit er toch ergens een repeterend patroon ? In elk geval liggen er nooit twee dezelfde rechthoeken naast elkaar.
    Wiskundig over nagedacht wellicht…..

    Mooie natuurstenen wand ook daar bij de voormalige V&D. Op SSC las ik dat daar Trespa voor gebruikt zou zijn, maar als ik goed (?) kijk lijken het toch massief natuurstenen platen te zijn.

Reageer