Fietsenstalling in wording

In Nieuws, Reportage door HB3 Reacties

Op grootse en meeslepende wijze je wrak parkeren. Dat kan straks in de stalling onder het plein. Nu al schieten woorden tekort en er is nog niet eens tweederde klaar. Fietsenhok met epische allure, straks voorzien van dak zo groot als een voetbalveld, op zeven benen als midwinter waldhoorns op hun kop. Onder een plein zo scheef dat je rolkoffer vanzelf HC in rijdt.
Vandaag mocht de buurt komen kijken. BAM en CU2030 deelden hesjes uit en leidden de weg. Zelfs twee agenten wilden dat wonder wel eens van dichtbij bekijken, ze krijgen er eind van het jaar in één keer een wijk bij, moet je maar denken. Laat de internationale pers die woensdag onze verkiezing verslaat ook maar vast een nachtje boeken in december, als hier de grootste stalling ter wereld in gebruik gaat. Fotorepo hierna, waar mogelijk van uitleg voorzien.

Waardeer je wat we doen? Laat dit dan merken door middel van een donatie! Het is heel simpel en je helpt ons echt.

 

Reacties

 1. Martijn

  Prachtige foto’s, wel een moeilijk complex om te snappen – ik was er vanochtend zelf ook, dat helpt, maar een kaartje erbij zou niet gek zijn… Bij mijn groep werd verteld dat de hellingbanen bij opening nog niet klaar zijn, en er eerst een tijdelijke trap met gootje (of een aantal) komt.

  1. Auteur
   HB

   Eens. Je kunt dit ‘gebouw’ eigenlijk niet uitleggen. Ik denk dat het pas enige logica toont als ook het laatste stuk aan de zuidzijde wordt toegevoegd en de doorgaande maaiveld fietsverbinding ontstaat om houvast te bieden.
   De hellingbanen zijn waarschijnlijk langer dan het deel dat eind van het jaar wordt geopend.

Reageer