Dakterras voor paviljoen SPO

In Nieuws door HB2 Reacties

Volgens deze afgegeven vergunning krijgt het paviljoen dat momenteel in opdracht van Klépierre op Stationsplein Oost wordt gebouwd een dakterras.

Afgehandelde omgevingsvergunning, het gewijzigd uitvoeren van het ‘Paviljoen’ (bouwen dakterras, wijzigen toegang), Stationsplein Oost te Utrecht, HZ_WABO-16-15229

Je zou zeggen dat de hoeveelheid vierkante meters die voor horeca en winkels kan worden ingezet tot in detail is beschreven. Het gaat om 3600 m2, aldus de architect. Wel opmerkelijk dat er nadat de bouwvergunning is afgegeven nog een vergunning achteraan rolt die nog meer vierkante meters programma op het dak van het gebouw toevoegt. Klépierre zal wel denken: zo’n terras met kamerbreed uitzicht, daar kan het NS Retailbedrijf lekker niet tegenop. Hier de recentste informatie die wij hebben. Het gebouw wordt medio 2017 opgeleverd.

Reacties

  1. Herman

    Dat wordt geen prettige verblijfsplek, veel wind, veel beton en veel herrie. Pluspuntje is uitzicht op de sporen, maar dat is ook beperkt door het vele beton rondom.

    1. BasHe

      Het paviljoen komt boven de sporen, dus dat laatste valt wel mee. Sowieso meer glas dan beton rondom. Verder wel mee eens, ik zie dat geen publiekstrekker worden.

Reageer