Kade TiVre: het begint ergens op te lijken

In Nieuws door HB3 Reacties

Hier wat foto’s van het graafwerk van gisteren met een goed zicht op de kadetrappen waar nu bij TivoliVredenburg de laatste hand aan wordt gelegd. Bekijk de worsteling met een nukkige damwand die door een duiker op de nieuwe singelbodem is afgesneden. (Probeer je voor te stellen wat het zicht daar is…) Met dank aan correspondent G-J P.

IMG_9540 IMG_9547

IMG_9546 IMG_9545

Heb je al een t-shirt met de trappen? Je sponsort er BU mee!

TiVreShirt_Klein

Reacties

 1. Apostle

  Geweldig om te zien, en dan te bedenken dat dit stukje een paar jaar gelededen nog een snelwegberm was met die stomme traverse er overheen. Het wordt weer een uitnodigende poort naar de stad.

 2. WP

  Mooi werk!

  Klein dingetje wat me wel opvalt, is dat de trappen er een beetje anders uitziet dan het impressie beeld.. Maar dat is geen nieuws 😉

 3. Adri

  Ja ja, de trappen zijn mooi, je kunt weer lekker op het terras of op de trappen bij het water zitten, ware het niet dat binnen één dag de hele zooi al weer vol staat met fietsen.
  Is het dan echt zo erg je fiets 20 meter verder in de stalling te zetten??
  Waarom toch alles verpesten en dat alleen uit gemakzucht.
  Kunnen ze op de universiteit niet eens een cursus gedragscodes organiseren voor puberende studenten die blij zijn dat ze niet meer naar pappie en mammie hoeven te luisteren, maar nog geen manieren hebben?

Reageer