Nieuw HC vanuit drone

In Nieuws, Reportage door HBReageer op dit artikel

Gisteren publiceerde BAM weer een dronefilmpje van medewerker Robin Kroesen. Daarop is goed te zien hoever de bouw van Poortgebouw en Entreegebouw inmiddels zijn gevorderd. Het Poortgebouw wordt overigens net zo hoog al TiVre, rond de 45 meter. Nog een paar bouwlagen te gaan dus. Het Poortgebouw zal voornamelijk als hotel gebruikt gaan worden met circa 150 kamers, openstelling op zijn vroegst 2018. Eind juni zal echter de parkeergarage al in gebruik gaan, met de noordelijke inrit. De zuidelijke inrit volgt in juli. Onder het Poortgebouw zullen in juli twee fietspaden verschijnen, zoals in de definitieve situatie. De gemeente hoopt eind van de maand juni ook de trappen bij TiVre en het water gereed te hebben. Op dit moment wordt daar druk aan gebouwd.

Reageer