Singel in wording 5

In Reportage door HB3 Reacties

Woensdag om tien uur is het dijkje doorbroken en op deze foto’s zien we het water op het juiste niveau. Daalsesingel en Weerdsingel zijn met elkaar verboden. Utrecht heeft er een mediamomentje van gemaakt.
De aannemer is bezig met het laatste zand en het opruimen van de troep. De spuikokers worden met metselzand gevuld. Een aantal meter koker aan de noordzijde blijft open voor vleermuizen. Ze kunnen er vanaf het water in vliegen. Al met al oogt het nog wel kaal. Het is duidelijk dat we volgend voorjaar bootjes nodig hebben voor wat levendigheid. En stadsbioscoop De Kade. En misschien een trekveerbootje in de bocht. Zodat je vanaf het plantsoen kan doorsteken naar de Amsterdamsestraatweg, op handkracht. Gewoon omdat het leuk is. Wie ontwerpt zoiets? Veilig, snel en leuk. Dat moet toch te doen zijn?

Reacties

  1. 3500

    Zeker leuk, dit is echt jarenlang een enorme bouwput geweest en nu is het eindelijk af. Ik ben zo benieuwd hoe het in het voorjaar oogt als de boel groen wordt.

Reageer