Singel in wording 2

In Nieuws, Reportage door HB4 Reacties

En zover is men vandaag gevorderd. Let ook speciaal op het opvullen van de spuikokers met zand, de aansluiting van de hemelwaterafvoer en het fixeren van de buitenoeversegmenten met mortel. Een klein deel van deze segmenten is nog niet geplaatst terwijl het water er al staat. In het zand zijn oude palen van kades en beschoeiingen te zien. Alle bomen staan er, op twee na. Medewerkers van de (onder)aannemer zitten nooit verlegen om een praatje, ook al gaat het werk in hun handen door. Vrijdagavond 18 december feestelijke opening singel. De hele buurt is geflyerd.

Update: enkele foto’s van donderdag toegevoegd.

Reacties

  1. Bahco

    Mooie plaatjes van mooi nieuws!

    Maar heeft iemand een link naar die flyer met het nieuws over de opening? Ik krijg noch op utrecht.nl noch op cu2030.nl de juiste zoektermen verzonnen om die flyer boven water te krijgen.

Reageer