Razend fotorondje

In Nieuws, Reportage door HB3 Reacties

Hier weer een snelle update aan de hand van beelden, vrijdag gemaakt. Je ziet het weghameren van het laatste stukje spuikoker bij TiVre (geen stank overigens), het nog wat karige bouwterrrein van de nieuwe Kinepolis bij de Jaarbeurs, de stadsboulevard in aanleg, bouwterrein Rabobrug, bomen Knoopkazerne, de donkere (pardon, antraciet) HOV-bruggen, herstel singel, eerste stukje gemetselde gevel entreegebouw HC, kolommen voor het forum en nog veel meer.

Reacties

 1. RvdHoven

  Hé, wat een aparte manier van sporenaanleg voor de tram! Zie foto 10 waar het wissel schijnbaar ver weg van de fotograaf af ligt, en de aftakkende rails eerst parallel blijft lopen tot ze afslaan. Apart….
  Grote dank trouwens aan de maker(s) van alle fotoseries tot nu toe en in de toekomst! Wordt zeer gewaardeerd!!!

  1. Auteur
   HB

   In aanvulling: de linker aftakking is voor de tram door de binnenstad. Het eerste stukje rails, zeg maar. Als je nagaat hoeveel tonnen besluitvorming en bestuurlijkheid er nog moet worden verzet voor dat zover is, mag het wel even worden genoemd.

Reageer