WTC verbeelding

In Reportage door HB6 Reacties

We weten niet zeker of we jou de meest recente computerimpressies van het WTC-gebouw aan het Jaarbeursplein hebben getoond. Vandaar een verzoekje aan cu2030 om de laatste hires-beelden. Hier komen ze, met bronvermelding CBRE. Nota bene het nachtelijke beeld. Let ook op de gevel met de lijntjes die wel wat weg hebben van sporen. Strakke, hypergedetailleerde beelden. Het contrast met het mottige Leeuwensteyn kon niet groter zijn. Even opklikken en met toetsen navigeren.

Reacties

 1. Berend

  Mooie beelden: zeker! En, ja, dit is een verbetering t.o.v. Leeuwensteyn. En de architectuur is smaakvol en goed afgewerkt en zo. Maar toch vind ik het ook wel een beetje stijf, grijs en zakelijk. En het lijkt er op dat dat de tekenaar op een gegeven moment ook een beetje te veel werd en dat hij toen van de weeromstuit op een skateboard van de trapleuning is afgesjeesd ūüėČ

  1. Berend

   Haha! Ja, persoonlijk vind ik nog altijd dat we het Forum moeten transformeren in een “Diagon Alley” en zit ik te broeden op een manier om dat in de discussie te brengen.

 2. Marco Knol

  Nu nog de schaduwen goed neerleggen. Schaduw naar het zuid-oosten op zo’n 53¬ļ NB. Tsss. Die schaduw in die steeg slaat dus al helemaal nergens op. Of beter gezegd; het zonnige in die steeg. Hetzelfde voor de schaduw op het stadskantoor. Een render vanaf het plein ter hoogte van het Beatrix-gebouw zou ook leuk zijn. Dat het er op 1 of 2 hoog leuk uitziet, soit.

  Ik blijf er trouwens bij dat het oorspronkelijke profiel een stuk mooier zou zijn. En dan doortrekken over de trambaan naar dat andere mottige gebouw en op die plek de hoogte in gaan. Enfin.

 3. H Landheer

  Rare actie om die gebouwen zo op elkaar te plaatsen.Het is natuurlijk woekeren met de ruimte,maar dit ziet er niet uit.Ik vind het echt een lelijk ding.Of het is een heel ongelukkige presentatie.

Reageer