Koepel exit

In Nieuws door HB3 Reacties

Twitterende BAM-kraanmachinisten Marco van Dulst en Marcel Peters hadden eersteklas uitzicht op het verwijderen en vervolgens door Beelen kapot snijden van de tweede koepel van Hoog Catharijne, gisteravond. Bijzonder jammer dat deze geen nieuwe bestemming krijgt. Hij heeft een monumentaliteit die in het complex verder nergens voorkomt. Wat een briljant plan zou het geweest zijn als deze koepel in een stadspark een nieuw leven gekregen zou hebben, vol met rozen, druiven, verzin het maar. Een duurzame architect had er wel raad mee geweten. Zie ook Clarentuin.

ZichtUitKraan

Koepel2KoepelKapot KoepelKapot2

Reacties

   1. Rob Hoveling

    Helaas, het glas zit er hier nog in. Je kunt het zien bij de ladderachtige constructie.

    Deze is gemaakt, vlak voor de roltrappen werden afgesloten.

Reageer