Gekleed voor de Tour

In BU service door HB2 Reacties

GeleTrui
Hijs jezelf in het geel voor het Tourweekend. Doe dat in stijl, met aandacht voor drie nieuwe Utrechtse iconen. Keuze uit t-shirt of hoodie. Jouw favo kleur hebben we ook.

Naar de winkel

Hoodie

Het ontwerp is een coproductie van First Flamingo en Bouwput Utrecht. Meer designs volgen…

Reacties

 1. Utrechtse

  Heel mooi plaatje, heb echter wel enige twijfels in hoeverre dit flatterend uitpakt op de bekende rondingen van het dameslichaam. Immers wit springt naar de voorgrond en donker naar de achtergrond. Dat kan een optisch vervormend effect hebben, bijvoorbeeld alsof je een beetje scheef ‘gebouwd’ bent. Hebben jullie dat al getest op een rondslingerende juffrouw? Misschien zou het helpen het plaatje in zwart af te drukken, waardoor het effect omgekeerd wordt, maar die typische hoekige vormen van het Stadskantoor, met uitsparing nét niet in het midden, blijven een beetje tricky. Voor heren, en kinderen lijkt het me overigens prima. Doen!

  1. Auteur
   HB

   Het ontwerp is visueel op rondingen getest. Voor twijfelaars: kies de hoodie, met print op de rug. Voor mensen die hun rug recht houden ideaal.

Reageer