Vergunningen

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Het stationsgebied produceert een gestage stroom omgevingsvergunningaanvragen. We lichten er twee uit.

Betreft de woningen op het nieuwe entreegebouw van Hoog Catharijne. Omschrijving: “Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het wijzigen van een vergund bouwplan voor de bouw van een winkelcentrum, woningen en parkeergarage, onderdeel woningen, Entreegebouw en Parkeergarage Nieuw Hoog Catharijne”, link hier.
Aangezien de afdeling Bouwen Wonen en Ondernemen niet in staat is inhoudelijk over vergunningen te publiceren en niet bereid is telefonisch een toelichting te geven, ben je gedwongen op kantoortijden van voor het Nieuwe Werken binnen te lopen. (Een nogal inefficiënte manier om erachter te komen waar een vage omschrijving nu precies betrekking op heeft.) DigiD is duidelijk nog niet aan deze afdeling besteed. Daarom maar een reactie van Corio gevraagd: “Het blijkt te gaan om een formalisering van een aantal kleine wijzigingen (optimalisaties) tussen het moment van indienen van de bouwaanvraag in 2008 en de huidige stand van het ontwerp 6 jaar later. Het gaat om kleine aanpassingen binnen de appartementen en aan de binnentuinzijde.”

Ook interessant is deze: “Afgehandelde omgevingsvergunning, het verwijderen van funderingsfragmenten van de stadsmuur, Rijnkade, nabij de Mariaplaats te Utrecht”. Betreft dit de zuidwestelijke toren van het kasteel? Afgaande op de locatiebeschrijving is het wat anders. Misschien weet een BU-lezer meer, reageer dan.

 

 

Reageer