Bouw in avondzon

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

VoortgangOVTjul14
We draaien met BU een zomerschema, want ook wij zijn er even tussenuit. Dat had je misschien al gemerkt. Uiteraard gaat het nieuws door en wordt er nog steeds flink gewerkt. Vandaar dat we proberen het toch een beetje bij te houden.
Hier de stationshal, zoals het vorige week was, gekiekt vanaf Radboudkwartier. Even opklikken om de details te zien. Je ziet goed de contouren van het nieuwe dak, inclusief het langgerekte raam, midden in het dak. Op de voorgrond is de bekisting klaar voor het storten van de laatste draagbalken die het meest oostelijke deel van de stationsvloer moeten gaan dragen. Dit deel van de stationsvloer gaat straks aan het nieuwe Stationsplein Oost grenzen, waarvan inmiddels de bouw ook is gestart. Hieronder een beeld van we van CU2030-twitter hebben ‘geleend’. Daarop zie je het meest westelijke puntje van de nieuwe hal in aanbouw. Eindelijk gaan OV-terminal en Stadskantoor in elkaar grijpen.

VoortgangOVTjul14-zuidkantPOS

Reageer