Trappengigant

In Nieuws door HB1 Reactie

Utrecht legt de laatste hand aan een van de grootste trappartijen van Nederland. Ja misschien wel dè grootste, als je tribunes en openluchttheaters niet meetelt. Of kent de lezer nog grotere? Het zou, naast de grootste fietsenstalling, een tweede record opleveren.

_8010627-resized

 

De ingebruikname van de fietsenstalling met 4200 plaatsen zal rond april zijn. In deze stalling zal het nieuwe regime gaan gelden van de eerste 24 uur gratis bewaakt stallen. Dit is een pilot voor het stationsgebied, maar de NS wil op een aantal andere plaatsen in Nederland ook met dit regime gaan werken. Men hoopt daarvoor op een potje geld van het rijk. Als het succesvol is kan het veel rommel in de openbare ruimte schelen. (Overigens doet de Medewerker Fietsrechtzetting m/v ® naar verluidt ook goed werk.) Op Amsterdam Amstel loopt al een pilot. Meer plaatjes en uitleg op CU2030.nl.

Loading Images
wpif2_loading
_8010623-resized
_8010627-resized
_8010628-resized
_8010629-resized
_8010626-resized

Reacties

  1. TP

    Best wel een interessant ding. Ik ben benieuwd of je in de zomer het “spaanse trappen” effect gaat krijgen of dat het een doorgangsplek blijft.

Reageer