Sloop Stationstraverse mag door

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Het kort geding, dat vrijdag op de rol stond, gaat niet door. De twee zussen met een appartement in Radboudveste geven alsnog hun medewerking aan de splitsing van het gezamenlijke eigendom van de VVE en Hoog Catharijne, zo is vandaag bekend geworden. Hiermee is de laatste horde genomen en is de weg vrij voor verkoop aan de gemeente van de Stationstraverse. Naar verwachting zal volgende week de kadastrale splitsing een feit zijn. De traverse zal worden gesloopt om plaats te bieden aan Stationsplein Oost, dat over een jaar of drie zal worden opgeleverd.
Paul Vergeer,  VVE Radboudveste: “De kogel is door de kerk. Voor ons als bestuur hing de kwestie als een molensteen om onze nek. Het heeft ons anderhalf jaar trekken, duwen, onderhandelen en nachtrust gekost.”

Reageer