Wiet

In Nieuws door HB7 Reacties

Zin om even te lachen op deze sombere morgen? Je wordt op je wenken bediend. Komt-ie.
Wietkwekerij Radboudveste
[
update:] Het gaat er om spannen. Op 31 januari dient er een kort geding om 10.30 bij de Utrechtse rechtbank met als inzet dat de twee dames direct hun handtekening zetten of anders het risico lopen tegen een schadebedrag van 300.000 euro aan te lopen. De gemeente wil het eigendom van de traverse verwerven om het te kunnen slopen. Daar komt over een paar jaar Stationsplein Oost met de fietsenstalling en de nieuwe entree van HC. Fasering van dit project is kritisch. Eventuele vertragingen werken door vele fronten.

BouwputUtrecht2012_Monopoly

Reacties

 1. Utrechtse

  Afijn, die ouwejongejuffrouwen krijgen hun geld, maar zo dat er geen precedentwerking van uit gaat. Even puzzelen.

 2. R

  Dus twee dames die – gezien de locatie van het ongetwijfeld geërfde appartement – geld zat hebben, proberen er nog wat extra uit te wringen ten koste van zowel de overige bewoners, alsmede ten koste van de reizigers…die nu langer overlast ondervinden. Heel sociaal van ze. Op welke partij ze stemmen laat zich makkelijk raden…zal wel niet de SP zijn. 😉

  Corio kan het gemakkelijk oplossen door er wat geld tegenaan te gooien…maar die ziet natuurlijk liever dat de gemeente lapt. En dan vragen dat soort figuren hoe het nu kan dat iedereen zo negatief over ze denkt. _O-

 3. Utrechtse

  Bij zo’n groot project slingeren altijd wel wat losse eindjes zo hier en daar. Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat dit wietgevalletje een drama van Rijksmuseumfietsonderdoorgang-achtige afmetingen gaat worden.

Reageer