Feelgood-filmpje

In Nieuws door HB1 Reactie

Filmpje
“Ik zou zeggen ga er naar toe het is de bom daarzo zoveel lekkere wijfen”. Het nieuwe feelgood-filmpje met de tussenstand van CU2030 op Youtube al bekeken? In de doorlees vind j’um. De complete visuele trukendoos is ingezet met timelapses, slowmotions, tiltshifts, filters, flyers, riders en what have you. Jammer dat in de teksten de verbeelding niet zo sprankelt. Te prozaïsch met die rijtjes en getallen. Dat er royaal 30.000 vierkante meter HC bij komt is voornamelijk leuk voor de bestuurskamer van Corio. Voor de Utrechter (althans de meeste) is het belangrijk dat het mooi, schoon, groen, modern, duurzaam en ruim wordt, groots en meeslepend, een trots centrum voor Nederland. Puntje voor volgende keer?

Voor de ADHD’ers onder ons de korte variant:

Om een beetje een gevoel te krijgen van de doelgroepen, check dan de reactie: “Ik zou zeggen ga er naar toe het is de bom daarzo zoveel lekkere wijfen”. Die weet hoe Utrecht echt werkt. Verbeelding, dus.

Reacties

Reageer