Trappen west zichtbaar

In Nieuws door HB5 Reacties

TrappenWest 6
Verrast door wat we zagen: de contouren van Stationsplein West zijn al goed zichtbaar. Hier een kleine fotoreportage.

Loading Images
wpif2_loading
TrappenWest 13
TrappenWest 12
TrappenWest 11
TrappenWest 10
TrappenWest 9
TrappenWest 8
TrappenWest 6
TrappenWest 5
TrappenWest 4
TrappenWest 2

 

Reacties

 1. R

  Twee vragen:
  – hoeveel scheelt het hellingspercentage met de gesloopte trap-sectie? Op het oog is het verschil tussen trap en roltrap niet echt overtuigend… (Wat ik bedoel, waren die aanzienlijke meerkosten dit ogenschijnlijke kleine verschil ook waard en is hiermee het probleem van te grote stijlheid ook echt opgelost?)
  – moeten hiervoor ook nieuwe roltrappen worden besteld? Of kunnen de huidige blijven?

 2. marko

  Heb er inmiddels meerdere mensen t er plekke over gesproken, maar iedereen vindt het veel steil. Doel was ook dat je lekker op de trap kunt zitten, maar dat zie ik niet gebeuren omdat het zitvlak wel erg klein oogt.

  1. Auteur
   HB

   Wie sluipt de bouwplaats op en gaat eens proefzitten? Nu denk ik dat veel jong publiek zich niet zo druk zal maken over steil, krap of hoog, maar dat het eerder een kwestie is of het een gezellige plek is waar je zonder wind een beetje leuk kunt zitten met vrienden, nog even tien minuten tijd doodt voor je volgende trein of je lunch geniet terwijl je mensen kijkt op het drukke plein. De plek heeft wel potentie.

 3. Maarten

  Als de trap inderdaad steil wordt, komen er hopelijk wel trapleuningen. Mensen met hoogtevrees hebben minstens een leuning nodig om zo’n trap af te kunnen lopen.

Reageer