2 september blues

In Nieuws door HB4 Reacties

Gisteren nog een autoritje gemaakt over de sinds vandaag ‘doorgeknipte’ Croeselaan. RTV Utrecht meldt geen files, wel verwarring bij automobilisten. Daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen. Het rijden in dat gebied is al maanden een kwestie van goed kunnen spoorzoeken en brutaal zijn. De kruising tussen Weg der Verenigde Naties en de Overste den Oudenlaan is open en vangt het verkeer nu op. En slimmeriken keren gewoon op de Rabostraat…
Buspassagiers moeten extra hun best doen om op hun bestemming te komen want alle haltes van busstation noord zijn vervallen. Het resultaat is lichte beroering, volgens de twitters.
Oh ja, de tram tussen Kanaleneiland en centraal rijdt weer. Op het Westplein is gras ingezaaid, in afwachting van een tijdelijke bestemming.

Reacties

 1. Erik

  Fijn ook dat de verkeersregelaars de automobilisten aanraden om in de Rabostraat te draaien wat lekker gevaarlijke en chaotische situaties oplevert….

 2. Do

  Vondt het redelijk gaan gisteren. Dat de afsluiting er aan zat te komen werd ook via diverse site’s gecommuniceerd. En ook op de plek zelf stond het vermeld.
  Dat er alsnog mensen denken er dan langs te kunnen die houd je altijd. Wening van de eerste dag hoort er in zo’n situatie gewoon bij.

  Als verkeersregelaar moet je er maar het beste van maken. Doe je het in de ogen niet goed dan kan je nog een snauw krijgen ook. OF nog erger aangereden worden. Vandaag zal het al een stuk beter gaan.

  De overste den ouden laan reed wel lekker door 🙂

  Wel een puntje van kritiek (misschien leest de gemeente mee) Anne Frank Plein. Daar zijn de fietsers in de voorrang wat goed is. Echter loopt het daardoor wel slecht door de overste den ouden laan op. Vooral als dit ook nog eens een bus route gaat worden mag er wel gekeken worden of dit niet beter is in te richten.

Reageer