Keermuur

In Reportage door HB1 Reactie

RestSingelMuurBuiten 7
We hebben de jongens van POS al getipt om de bouwwerkzaamheden eens per drone in beeld te brengen (wat helaas op praktische bezwaren stuit), maar dit is the next best thing: gigapixel panorama’s. Bumos heeft erg zijn best gedaan om de blootgelegde Middeleeuwse keermuur tot in groot detail fotografisch vast te leggen. Dat is ook wel nodig als je het ding helemaal moet afvoeren omdat hij op de route van een P-inrit blijkt te liggen.
RestSingelMuurBuiten 8
Onze pano-foto’s van de keermuur maakten we in stromende regen met de ingebouwde panoramafunctie van de Sony NEX. Dat is kinderspel bij dit.

We hebben zelf de nodige panorama’s in het stationsgebied geschoten voordat al het bouwgeweld losbarstte. Je vindt ze hier.

Reacties

  1. R

    Zie ik het goed dat de stenen zijn afgetikt? Het ziet er zo netjes uit (vertanding ipv lompe scheuren). Voor het restaureren van middeleeuwse panden door heel ons land, zijn dit soort sloopprojecten een fantastische bron voor authentieke middeleeuwse stenen.

Reageer