Kantoren: voor en na

In Nieuws door HB1 Reactie

DaalsekwintVoorEnNa 2

Het vernieuwde deel.

DaalsekwintVoorEnNa 1

En dit deel moet nog aangepakt worden.

De kantoren aan de Daalsetunnel, een gebied dat met Daalse Kwint wordt aangeduid, ondergaan momenteel een metamorfose.

Movares, de huurder, heeft een ingang aan de straatzijde gecreëerd. Dat geeft een heel andere sfeer. Voorheen was het een amorf blok met spiegelglas. Waar de in- en uitgangen zich bevonden was alleen bij de gebruikers bekend. Nu er duidelijk een voorkant herkenbaar is, is het gebouw ook een deel van de stedelijke structuur geworden. Als straks de openbare ruimte en de wegen ook een opknapbeurt ondergaan is het effect derhalve groot.
Over niet al te lange tijd zal ook het kantoor ernaast, waar ING zit, een vergelijkbare facelift ondergaan. De parkeerkelder wordt aan het zicht onttrokken. Het gebouw voegt zich naar de straat, naar zijn omgeving.
Hierboven twee foto’s van de renovatie van de Daalse Kwint. Boven het deel dat gereed is, eronder het deel dat binnenkort wordt aangepakt. Overigens is de operatie veel meer dan cosmetisch, het gebouw wordt energiezuinig gemaakt. Dit schreven we er eerder over.

DaalseKwintClose

DaalseKwintOverzicht

 

Reacties

Reageer