Sloop HC

In Reportage door HB1 Reactie

SloopHC 6
Gestaag verdwijnt de oude P&C-vleugel. De machine knabbelt zich een weg naar het zuiden, tot aan de “waterdichte slooplijn” ergens halverwege het oude Jaarbeurs secretariaatsgebouw. Winkelend publiek bekijkt het met verbazing. Het achterkant van het muziekpaleis zal een paar jaar goed zichtbaar zijn, tot het achter een nieuw, veel groter winkelgebouw verdwijnt. De beelden zijn van afgelopen weekend.

Loading Images
wpif2_loading
SloopHC 14
SloopHC 13
SloopHC 12
SloopHC 11
SloopHC 10
SloopHC 9
SloopHC 8
SloopHC 7
SloopHC 6
SloopHC 5
SloopHC 4
SloopHC 3
SloopHC 2
SloopHC 1
SloopHC- 6
SloopHC- 3
SloopHC- 4
SloopHC- 2
SloopHC- 1

 

Reacties

  1. Marcel

    Wat een ruimte! Wat een mooie doorgang wordt dat straks. Kan de crisis niet zo toeslaan, dat er helemaal geen nieuwbouw meer komt op die plek? Maak er een mooi plein van met terrassen tot aan het water in de nieuw uitgegraven singel…..

Reageer