Plusplus

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

PLusplus
Terwijl er toch echt al een plusje werd afgesloopt  toen duidelijk werd dat UCK niet zou gaan participeren op het Smakkelaarsveld, gaat de promotie met bibliotheek++ onverminderd voort. Althans het woord bibliotheek is er eigenlijk af, het is alleen nog maar ++, met erachter “mediahuis voor woord, beeld en geluid”. Je kunt er veel kanten mee op, en dat is misschien ook maar het beste. De traditionele bibliotheek heeft zijn beste tijd gehad. Website hier.

Noteer als je meer over de vorderingen en over het (voorlopig) ontwerp wil horen: 14 mei. Dan is er een voorlichtingsavond. Start 19:15 in het infocentrum. Onze interesse gaat vooral uit naar de vorderingen op het terrein van de zoektocht naar een ontwikkelaar. Want geen plusplus zonder poenpoen. De inschrijving daarvan is op 15 februari jl gesloten. Er zijn zeven marktpartijen gekozen om een concrete aanbieding te doen die de zomer binnen moet zijn. Dan weten we echt zeker of het er allemaal van gaat komen.

Overigens zijn ook de HOV-banen, die door het gebouw en over de Leidsche Rijn lopen, nu in fase van voorlopig ontwerp. Dinsdag staan ze op de agenda van de Welstandscommissie.

Reageer