Busreiziger-infosysteem west

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Vorige week stelde de VVD nog vragen over het ontbreken van een reiziger-informatiesysteem voor busgebruikers in of bij de stationshal. Nu alles voortdurend verandert en verschuift is het zelfs voor door de wol geverfde reizigers een hele puzzel te weten waar je moet zijn. Met het verschuiven van bussen van oost naar west en de knip in een aantal lijnen, zal het helemaal lastig worden.
Vandaag vinden we op Aanbestedingskalender de inschrijving voor een digitaal reizigerinformatiesysteem (DRIS) voor het tijdelijke busstation-west. Met de opdracht is ongeveer 1 miljoen euro gemoeid. Inschrijven kan tot 28 maart aanstaande. Er van uitgaande dat het dan nog een maand duurt voor gunning onherroepelijk is en dat er levertijd op de goederen zit, zal het nog een tijdje duren voordat het systeem operationeel is. De goedkoopste inschrijver krijgt de klus.
OVveranderingen2013POS meldt dat voor de zomer de bussen van oost naar west zullen verhuizen. BRU spreekt in dit document van veranderingen in april.

Reageer