Aanbesteding Mariaplaatsbrug

In Nieuws door HB5 Reacties

Vandaag is de aanbesteding gestart van het vervangen van de Moreelseviaduct door een nieuwe verkeersbrug, de Mariaplaatsbrug. Meer informatie over die klus vind je hier. Als planning wordt genoemd: aanvang 8 april en voltooiing 13 november 2013. Inschrijven kan tot 8 maart. We hebben het bestek uit de vloedgolf van documenten die voor een aanbesteding nodig zijn, geplukt en hier als download geplaatst, zodat je een indruk krijgt van de hoeveelheid werk: Bestek MN04886 Mariaplaatsbrug. Mening Welstandscommissie hier. Plaatjes hier.

Reacties

 1. marieke

  Dat gaan we toch niet doen hè! Geschiedvervalsing!
  Deze brug heet Willemsbrug. Als dat dan niet meer kan is MARIABRUG een waardige naam.
  Mariaplaatsbrug……weg met die benaming.

 2. pepijn

  Ik heb het hier ook al eens genoemd, goed dat ik niet de enige ben.
  Het lijkt misschien geneuzel, maar Mariaplaatsbrug, wie verzint die naam! En kan die nog worden tegengehouden? We hebben het toch ook niet over de Geertekerkbrug, de Tolsteegsingelbrug, Maliebaanbrug, Smeestraatbrug enz. Inderdaad Mariabrug of, nog beter, de oorspronkelijke naam Willemsbrug

 3. Auteur
  HB

  Zal bij de gemeente eens informeren hoe definitief deze naam is… Misschien iets voor een poll op deze site.

Reageer