Afknijpen

In Nieuws door HB1 Reactie

De graaf- en bouwwerkzaamheden in het stationsgebied zullen in 2013 en 2014 zo sterk groeien dat er voor doorgaand- en bestemmingsverkeer steeds minder plaats zal zijn. De gemeente waarschuwt er wel voor, maar brengt deze vervelende boodschap gedoseerd, om je telkens aan een nieuwe werkelijkheid te laten wennen. Als het werk aan Hoog Catharijne en Stationsplein Oost helemaal losbarst is het beter om dit gebied maar helemaal te gaan mijden, tenzij je per benenwagen reist.
Hier alvast een voorproefje. Vanaf komende week maandag nog maar een halve rijstook voor de auto’s. Bij eerdere afknijpacties was er ook kortstondige overlast. Maar we komen van ver en de rek in onze mobiliteit is groot. Laat het waterbed zijn werk maar doen.

En zo was het in 2010:

En dit tafereel konden we in 2008 meemaken:

Reacties

  1. Niek

    Vanavond was het al 1 rijbaan op dit stuk met verkeersregelaars (voorbereidend werk), aan de rij met auto’s te zien wil je hier niet inzitten in de spits…

Reageer