Kleine zaken

In Nieuws door HB2 Reacties

Gisteren zijn in de Welstandcommissie weer twee stationsgebied-onderwerpen gepasseerd. De eerste was het definitief ontwerp van de Paardenveldbrug, een ontwerp van Arcadis. De andere was van Liong Lie Architects, namelijk het entreegebouw met bovenliggende zaal voor de Jaarbeurs. Dit naar aanleiding van de omgevingsvergunning.

Op Property.nl vinden we het nieuws dat C&A morgen een nieuw winkelconcept opent in het nieuwe deel van Hoog Catharijne:

C&A opent een winkel in het nieuwste deel van Hoog Catharijne te Utrecht. De winkel gaat 11 oktober open, heeft een oppervlak van 2400 m2 en krijgt een entree aan de nieuwste winkelpassage van het centrum. C&A, opgericht in 1841, is een van de grootste modeketens in Europa met meer dan 1500 winkels en meer dan 37.500 medewerkers. C&A Europa is onderdeel van Cofra Holding. In Nederland heeft C&A 135 winkels en een eigen online shop.

Op 18 september is er een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van de funderingsdelen van de Rabobrug aan Croeselaan- en aan Moreelseparkzijde.

Corio heeft een vergunning aangevraagd voor het wijzigen van reclameuitingen bij diverse ingangen van Hoog Catharijne.

En op 19 september is een vergunning aangevraagd voor een wijziging van de ontsluiting en van de inrit van de parkeergarage van het stadskantoor dat nu wordt gebouwd.

Op het Jaarbeursplein is een tijdelijk LED-scherm ten behoeve van kunstuitingen verschenen.

Tenslotte, een van de vaste BU-volgers suggereerde dat de sloper van Cranenborch misschien maar deze oplossing moet kiezen, wat we van harte toejuichen:

Reacties

  1. Apostle

    Zou er dan binnenkort eindelijk met de bouw van de Rabobrug worden gestart? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn.

  2. carel

    Dan denk je (even) aan de conpsiracy complotten uit USA
    met de Twin Towers, dat ging ook zo naar beneden…
    Maar dat even off topic ūüėČ

Reageer