Nieuwe ingang station west

In Nieuws door HB1 Reactie

Morgen, 25 mei, zullen reizigers en passanten vanaf het Jaarbeursplein gebruik kunnen maken van een nieuwe toegang van het station. Dit is het eerste deel van Stationsplein West, een fietsenstalling met een grote trappartij, aan de flanken voorzien van roltrappen en liften. Op cu2030 tref je wat foto’s aan, waarop bouwers de laatste hand leggen aan trappen en vloer. We zullen ook snel wat foto’s plaatsen om een indruk te geven van de materialisatie en afwerking van dit nieuwe stukje station Utrecht. Lichtgrijs, strak en proper: het steekt schril af bij de omgeving. Maar je moet ergens beginnen.

[foto: POS]

Reacties

  1. R

    Ik kwam er gisteren langs; het ziet er goed uit! Ook leuk dat je nog zo van opzij in de hele constructie kan kijken: in wezen zie je zo letterlijk de doorsnede van het bouwwerk, iets wat niet vaak voorkomt.

    Is er eigenlijk al iets bekend over het opknappen van de gevel van het Beatrixtheater? Zit dat uberhaupt concreet in de planning?

Reageer