Fietsenstalling V’burg

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Voor wie het interesseert: hier de aanbesteding van de afbouw van de stalling onder De Vredenburg, die de gemeente van Corio huurt maar wel zelf inricht. Het is nog best ingewikkeld qua beveiliging en toegangscontrole, omdat ook de bewoners van deze toegang gebruik maken buiten openingstijden.De oplevering hiervan duurt nog wel even. Inschrijving voor dit werk sluit in juni. Op 13 juli heeft BAM de vloer en hellingbaan klaar. De glazen wand voor de resten van de kasteelmuur wordt in september en oktober geplaatst, evenals de fietsenrekken. Dat betekent opening op zijn vroegst oktober/november. Dan zal de bouwplaats aan het Vredenburg al wel zijn verdwenen, althans zijn gereduceerd tot het deel van het Muziekpaleis.
Hier een pdf van de plattegrond fietsenkelder Vredenburg.

Reageer