Sloopvergunning HC

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Op 3 april heeft de gemeente een sloopvergunning afgegeven voor Hoog Catharijne begrensd door Rijnkade en de 24-uurs route langs V&D. In de vergunning wordt ook gesproken over het aanbrengen van een tijdelijke wand als begrenzing van de sloop.
Voor de duidelijkheid: het is het deel met P&C en het Secretariaatsgebouw van de Jaarbeurs, waar onder andere Bart Smit zit. Op deze plaats komt het Entreegebouw, met daaronder een parkeergarage van vijf lagen diep. Tegen de sloop van het Secretariaatsgebouw is in 2007 geprotesteerd, tot nu toe blijft het stil. Hier de planningen zoals Corio deze in januari publiceerde: de sloop vindt na verwachting begin 2013 plaats. P&C kan dit najaar zijn intrek nemen in het nieuwe winkelgebouw op het Vredenburg.

Reageer