Schouw

In Nieuws door HB3 Reacties

Misschien heb je het al gemerkt: momenteel even wat minder berichten op BU. Niks aan de hand hoor, gewoon lekker weg, aan de klus in onze alternatieve bouwput in Spanje. Rachels en gipsplaten, elektra, schilderen, dat soort werk. Daardoor geen gelegenheid om de schouw van morgen te volgen. Rob is ook verhinderd. Daarom een verzoekje. Als er iemand is die morgen erbij is en voor ons de oren open wil houden, houden we ons aanbevolen. Zeker de laatste stand van zaken over de omleiding en sloop van het Vredenburgviaduct is interessant. Stuur het direct op of reageer op dit artikel.

Reacties

  1. Apostle

    Ik ben wel van plan er naar toe te gaan, ik zal de meest interessante punten wel doorgeven.

  2. Apostle

    Er werd weinig nieuws verteld, het interessantste was een plaatje van de tijdelijke situatie bij busstation west met een tijdelijke overdekte traverse van het nieuwe stationsplatform naar het busstation. Die zal wel in het verslag komen verwacht ik.

Reageer