Slopen Jaarbeurspleingarage giet oan

In Nieuws door HB1 Reactie

De gemeente Utrecht heeft ‘zorgvuldig gehandeld’ bij het gunnen van de sloop van de Jaarbeurspleingarage aan TN Sloopwerken uit Scharsterbrug, aldus de voorzieningenrechter zojuist in een uitspraak. De kwestie draait om bezwaren die Beelen Sloopwerken (Harderwijk) en Oudt Zwanenburg Grond en Sloopwerken (Amsterdam) hebben tegen de gunning aan het Friese TN Sloopwerken. De rechter maakt gehakt van de argumenten van Beelen. Dat betekent dat de sloop nu snel zal beginnen, omdat er al bijna twee maanden vertraging is. De garage is al sinds begin januari buiten gebruik. Lichtpuntje voor Utrecht: de inschrijver met de laagste prijs gaat dus de klus doen. Iedere euro telt in het stationsgebied.

Reacties

  1. Apostle

    We zullen dit soort zaken wel vaker gaan zien, procederen tegen aanbestedingen, nu de markt voor bouw- en sloopbedrijven bijzonder krap is. Ik zie hier nog wel wat extra vertragingen (en dus kosten) voor de betrokken partijen uit voort komen de komende jaren…

Reageer