Pano Muziekpaleis

In Reportage door HB7 ReactiesSamengesteld uit 7 hi-res foto’s en bewerkt. Hij is ook in hogere resolutie beschikbaar.

Reacties

 1. Michiel

  Prachtige pano, dank!

  Dat gedeelte HC rechts van het muziekpaleis: het is toch de bedoeling dat dit volgend jaar in zijn geheel wordt gesloopt om ruimte te maken voor het nieuwe entreegebouw?

 2. hb

  Ja, dat is vooral P&C met nog een rij winkels/kantoren aan de overkant van de gang, al of niet nog in gebruik.

 3. Ramon

  P&C gaat naar de vredenburg, misschien een aantal andere winkels uit dat stuk ook wel, als de beganne grond van de vredenburg wordt opgeleverd, kan de boel dus verhuizen.

 4. Maarten Rail

  Heel knap en mooi gemaakt. Lang leve de computer. En lang leve een toekomstig fraaier Utrecht. Lang leve het leven….

 5. Patrick

  Mooie foto! Dat water bij de damwanden, is dat de toekomstige expeditie/parkeergarage ingang of is dat de aanstaande singel?

 6. HH

  Het nut van dit soort foto’s ontgaat mij altijd enigszins. Je krijgt iets te zien dat er niet is, bijvoorbeeld zo’n bocht in de Catharijnesingel. Het doet mij een beetje denken aan de verbaasde uitroepen aah en ooh van volkeren die nog nooit spiegels hebben gezien. Je hebt toch veel meer aan een aantal goede foto’s naast elkaar, maar dan niet met dit trucje behandeld en op een rare manier aan elkaar gestitcht (is dit wel Nederlands)?

  1. Auteur
   HB

   Idealiter maak je een panorama zonder rare bocht. Het punt is alleen dat je zo weinig goede plekken hebt met mooi overzicht. En je moet ook maar op die plekken kunnen komen. Het zal altijd een compromis zijn. Maar als je bereid bent je niet te laten hinderen door een vervormde foto, is dit wel dé manier om circa 300 meter aan bouwactiviteit in samenhang te zien. Vandaar dat ik er toch de nodige moeite in heb gestoken.

Reageer