Strategie fietsenstallen

In Nieuws door HB1 Reactie

Voor wie zich (met het oog op de komende besluitvorming) wil verdiepen in de strategie van het fietsenstallen rondom het station, kan wel een paar uurtjes doorbrengen met het rapport van Berenschot. Blader- en downloadbaar na de klik.

En de link.

Reacties

  1. R

    Voor wie geen geduld heeft: het 116p tellende rapport begint met een samenvatting van 6p!

    Het is daarnaast zeker interessant om je te verdiepen in de opties en aanbevelingen die de gemeente heeft op dit vlak. Geen van de varianten is kosten-neutraal, maar betaald parkeren helpt wel de kosten enorm drukken. Gezien de enorme focus die de politiek heeft op het geldtekort en betaald parkeren, zal gratis stallen in ieder geval weinig kans maken in het stationsgebied.

Reageer