Westplein: tunnel ajb

In Nieuws door HB1 Reactie

Uit onze minienquête leiden we af dat er onder volgers van BU een grote voorkeur bestaat voor de variant met de tunnel. Enigszins verontrustend vinden we dat wel, omdat we verwachten dat er voor deze variant niet voldoende geld zal zijn. Als en zodra de knip op de Weerdsingel in bedrijf gaat, zal de verkeersintensiteit een stuk afnemen. Dat maakt de noodzaak voor een tunnel minder groot. En het risico op een miniversie van het A2-tunnel debacle kan niet klein genoeg zijn. Tunnels en trappen: deze gemeente heeft het er maar moeilijk mee. We verwachten dat het onderwerp over niet al te lange tijd op de agenda van de raad zal verschijnen.

Als je wilt weten hoe het ook al weer zat, lees het hier, of volg het op Lombokcentraal, waar je je ook voor een nieuwsbrief kunt aanmelden.

Reacties

Reageer