Ga toch lopen…

In Nieuws door HB2 Reacties

Een tsunami van fietsen.

We zijn slaaf van onze fiets. Het ding eist in de binnenstad veel ruimte en wordt kritiekloos gepromoot. Ja maar, wat zijn de alternatieven dan, hoor ik je roepen? Optie een: niet reizen. Telewerken, telestuderen of telewinkelen. Optie twee: lopen. Vroeger deed iedereen dat. Goed voor lijf en geest. Bonus: je krijgt geen fijnstof in je diepste longblaasjes. Nog een bonus: 5000% procent minder kans aangereden te worden door een ongelukkige automobilist die – geloof me – je echt niet heeft zien aankomen. Lukt dat niet, neem dan bus, tram of trein. Allerlaatste optie: fietsen. Waarom? Hierom en hierom. Dit is nog maar het begin. Wacht maar tot Corio echt een begin maakt met het werk aan het Hoog Catharijnecomplex en het station helemaal overhoop ligt.

Reacties

  1. Apostle

    Ik ben toch blij dat ik aan de westkant van het station woon, daar blijft het nog redelijk bereikbaar.

Reageer