Architectuur stationsgebied

In Nieuws door HB1 Reactie

Dit rapport is afgelopen week door POS vrijgegeven naar aanleiding van vragen over de kwaliteit en de totstandkoming van ontwerpen in het stationsgebied. Een mea culpa op pagina 26 over eerdere ontwijkende beantwoording ten aan zien van de rollen van bepaalde partijen. Over alles wat nu in fase van definitief ontwerp verkeert wil men geen discussie meer voeren. Over wat nog open ligt des te meer. Men heeft zijn hoofd gestoten, vooral wat de Catharijneknoop betreft, en belooft beterschap. Niet zozeer wat kwaliteit betreft, maar wel in de processen en de communicatie. Over dit onderwerp zal nog een raadsinfoavond worden gepland.
Ondertussen kijken we met enige zorg naar de dreigende reusachtige overkapping van de Mineurslaan. Worden hier oude fouten van betonmassa’s en gescheiden verkeersstromen opnieuw gemaakt? Post hierover volgt.

 

En de link naar de pdf.

Reacties

Reageer