Stationsgebied schoon

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

De gemeente besteedt het schoonhouden van het stationsgebied uit. In de omschrijving op Aanbestedingskalender lezen we:

De gemeente Utrecht is voornemens een raamovereenkomst af te sluiten met betrekking tot het schoonhouden van de openbare ruimte in het Stationsgebied. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het extra legen van prullenbakken, (zwerf-)afval verwijderen van de straat, losse straatstenen vastleggen, de zogenoemde ‘poep en pies-‘plekken schoonhouden, spuiten opruimen, graffiti verwijderen op aanvraag en twee maal per week fietsen verwijderen en naar de opslaglocatie vervoeren onder begeleiding van iemand van Stadswerken.

Het is duidelijk dat het stationsgebied wat extra aandacht nodig heeft, zeker nu er druk gebouwd wordt.  Soms lijkt het net een derdewereldland, vooral het busstation. Het is het slechts denkbare visitekaartje van de stad. Hopelijk wordt het resultaat van de inspanning snel zichtbaar.

Reageer