Perron 4

In Reportage door Rob2 Reacties

Ondertussen gaat de sloop en vernieuwing van de perrons op het centraal station gestaag door. Hier wat beelden van perron 4, met sporen 8 en 9. Als contrast, ook een paar sfeerplaatjes van de nieuwe, half open dakconstructie met zonnecellen.

Reacties

  1. William

    Gelukkig maar, die oude perronkappen waren me een doorn in het oog. Ik weet dat veel mensen die mening niet met me delen. Maar los van estethica: de oude perronkappen zorgden voor donkere perrons. Daarnaaast zijn ze lastig in beheer en onderhoud met schoonmaken en verven etc. Minimalistisch design, I’m lovin it ;-)!

  2. Paul

    Ik wandel iedere morgen langs de werkzaamheden. Met het slopen van de oude perrons lijkt het wel of ze een riool hebben open getrokken. Dat valt me al een aantal dagen op, wat een stank hangt er rond…

Reageer