Tram oostelijk en wel hierom

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

De commissie Stad & Ruimte heeft de wethouder verkeer gevraagd nu eens op een rij te zetten wat nu wel en niet is besloten en afgesproken wat de tram in het stationsgebied betreft. Want sinds er is teruggekomen op het oorspronkelijke idee om de tram lekker overzichtelijk westwaarts te laten halteren, is bij velen de verwarring groot. Steeds meer ambitie, steeds meer plannen. En alles hangt met alles samen. Hoe moeilijk is het om een paar kilometer smalspoor aan te leggen en daarop een tram te laten rijden? Nou: zo moeilijk. Ter lering: de besluiten en een Uithoflijn-simulatierapportage. Oh ja, BRU vindt dat de tram naar de Uithof pas in 2018 kan rijden, want Het Is Zeer Ingewikkeld En Moet Perfect.
Zei daar iemand Weense tram?

Reageer