Rondje taxiplatform

In Nieuws door HB4 Reacties

Kan niet meer. Zo’n rondje over het platform. Hier een non eventful filmpje, gedraaid om er over vele jaren weer met weemoed aan terug te kunnen denken. Zelfs deze lelijkheid heeft een plekje in ons collectieve hart.
Actueel? Jazeker: de aanstaande sloop van de op- en de afrit. Cu2030 schrijft er dit over. Vanaf dit weekend wordt het breekwerk met een knipper ferm ter hand genomen. Eerst de afrit, dat is de baan het dichtst bij de trambaan. Dit was ooit aangekondigd voor voorjaar 2010. Zo zie je maar weer qua wishful planning.

[Promo modus aan] De muziek is van Thijs Poorterman. Hij heeft op 12 juni in Zimihc een cd-presentatie met de groep Biscuits. Iedereen welkom!

We hebben van Het Utrechts Archief nog archiefbeelden van de bouw van het platform. Zodra ge-edit komen ze hier online.

Reacties

  1. Jan

    ik vond het taxiplatform een uniek element van Utrecht cs, waarom het gesloopt wordt of niet terugkomt is mij een raadsel. De huidige of toekomstige plekken kunnen niet in de schaduw staan van de oude plek. Maar goed over 15 jaar gaan er stemmen op om weer een verhoogd taxiplatform …. en dat zal er vast in een gewijzigde vorm …

  2. Marko

    Hoe zit het met de hulpdiensten? Ik zag laatst nog een ambulance omhoog rijden.

Reageer