Vol Smakkelaarsveld

In Nieuws door HB1 Reactie

Uitbreidingen fietsenstallingen Smakkelaarsveld
Het Smakkelaarsveld zal deze zomer helemaal met fietsenrekken zijn volgebouwd. Zo gaat het er straks uitzien, als de extra stallingen gereed zijn. Fase 3 vindt eerst plaats, dan 2 en vervolgens 1, naar verwachting in juni. Fase 1 betreft twee loodsen van de uitbater van de betaalde fietsenstalling bij het busstation, in totaal 1800 plekken. Dat is iets kleiner dan het huidige aantal van 2500. Die moeten verdwijnen in verband met het verbreden van het perron van de Buurtsporen, 1 en 2. De gemeente zet op de delen die gemarkeerd zijn met Fase 2 en 3 ongeveer 1100 rekken neer. Als alles klaar is heeft het Smakkelaarsveld ongeveer 6000 rekken.

Stallen zonder rek
Overigens zegt dat aantal niet alles over het daadwerkelijke gebruik van de stallingen. Want wat moet je doen als je stalen ros alleen met groot rijbewijs kan worden bestuurd? Ook dan is er een lommerrijk plekje waar hij een dagje mag staan.
(Kaart: POS.)

Reacties

  1. Anoniem

    Tja, en nu maar met z’n allen van de stalling naar het station v.v. zien te komen ……………

Reageer