Planning nieuw Hoog Catharijne

In Nieuws door HB2 Reacties

Niks Flash, ambachtelijk in html gemaakt, deze planning van de nieuwbouw/renovatie van Hoog Catharijne, waardoor zo aanpasbaar. Entreegebouw en Catharijneknoop kosten beide vijf jaar bouwtijd; dat is fors. Vanaf 2012 gaat de boel op zijn kop met de sloop van P&C en het oude Secretariaatsgebouw. Alles klaar in 2019.
Het Muziekpaleis zal tijdens sloop en bouw van de garage een aantal jaren een lawaaiige en trillingrijke buurman hebben, iets om rekening mee te houden tijdens de dagprogrammering.
Ieder moment kan de bestemmingsplan-/bouwvergunningprocedure voor parkeergarage en het entreegebouw starten.
(Of dit schema in lijn is met de jaartallen van de gemeente hebben we nog niet gecheckt. Bron: Corio.)

Reacties

 1. Mw. M. Reichenfeld

  Beste mensen,
  Ik kijk al verscheidene keren naar het Vredenburg via jullie “webcam”, maar inmiddels verandert er volgens mij niks; te oordelen naar de bussen die in beeld komen, maar niet verder rijden.
  Bovendien, als jullie geld van mij willen, geef mij dan een echt banknummer; met die malle manieren die jullie eengeven wil ik niet met geld omgaan.

  Groet, M. Reichenfeld

  1. Auteur
   HB

   Actuele beelden kijken kan op http://www.bouwpututrecht.nl/beeld/webcam-gildenveste/.
   Dit beeld wordt voortdurend bijgewerkt.
   Op een andere manier doneren kan zeker, overigens is Paypal niet zo mal als het lijkt. Ebay en Marktplaats werken ermee.
   Ideal zou nog mooier zijn maar is voor ons te duur.
   Een simpel micropayment-systeem is ondanks decennia van internettechnologie nog steeds niet van de grond gekomen, maar dat is weer een ander, frustrerend, verhaal.
   Het banknummer is ASN 70.73.29.132, tnv H. Boland ovv “Donatie BU”.
   Dank!

Reageer