Homij en Croon installeren stadskantoor

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

NS Poort heeft gisteren contracten getekend met Homij Technische Installaties (onderdeel van VolkerWessels) en Croon Elektrotechniek voor de bouw van het Stadskantoor. Homij doet het werktuigbouwkundige deel, Croon het elektrotechnische.

NS Poort meldt verder dat in het gebouw LED-verlichting zal worden ingezet, gekoppeld aan aanwezigheidsdetectie om de verlichtingskosten zo laag mogelijk te houden. Het gebouw krijgt een laagtemperatuurverwarming in combinatie met hoogtemperatuurkoeling en het klimaat is per werkruimte regelbaar. De klimaatinstallatie wordt gevoed vanuit een warmte-koudeopslag en de warmwatervoorziening wordt deels verzorgd door zonnecollectoren.
Het pand wordt beveiligd met een brandmeld- en ontruimingsinstallatie, ‘gesproken woord’ toegangscontrole, personen-zoekinstallatie en een C2000-communicatiesysteem.

Reageer