Update

In Reportage door HB1 Reactie

Nu het zonnetje zijn best doet is het weer de moeite wat fotorondjes te lopen. Deze kregen we van onze hoogste correspondent. Te zien is dat op de vloer van de expeditiekelder het wapeningsstaal ligt voor de afwerkvloer. Er is vandaag weer beton gestort in de westelijke lifttoren. De contouren van de westelijke kelder, waar de inrit op zal gaan aansluiten zijn ook zichtbaar. Deze is nog niet op diepte. Naast het Vredenburgviaduct (vroeger de Catharijnebrug) zie je kokers die de damwanden verstevigen. Op die plaats komt een tijdelijke verbinding voor bussen en taxi’s als het viaduct zal worden gesloopt. Fietsers zullen aan de noordzijde worden omgeleid via een tijdelijke route.
Je kunt ook zien dat het slopen van de koker en de verkeersbak ter hoogte van de Westerkerk al een flink eind is gevorderd. Overigens zitten daar nog wel de heipalen van de vloer van de bak. Deze moeten er nog één voor één uitgetrild worden. Laten zitten onder de herstelde singel is om allerlei redenen geen optie. Ter hoogte van het politiebureau komt een nieuwe brug over het water.

Reacties

Reageer