Schouw

In Nieuws door HB2 Reacties

Vanavond is er weer een schouw in het Infocentrum, aanvang 19.00 uur. We zullen er bij zijn en goed luisteren naar vorderingen en plannen voor 2011. Dit is wat er in 2010 zou gebeuren. We gaan binnenkort de balans opmaken.

[edit] Morgen gaat de eerste paal voor de hal van de nieuwe OV-terminal de grond in. Aanstaande maandag komt de minister van Infra & Milieu voor het officiële startsein van de bouw. Ofwel nu op BU, over een week op het NOS Journaal.  😉

Reacties

  1. Richard

    Ik zag op skyscrapercity een ontwerp van een gebouw van Panopticum OCCR als entree op de Mineurslaan. Ik heb daar nog nooit iets van gehoord of gelezen?. Weet iemand hier de status. Mooi gebouw trouwens, een soort omgekeerde kelk.

  2. Auteur
    HB

    Kruisvaart valt buiten het plangebied van het Stationsgebied. De status van dit project is ons onbekend. Vermoedelijk is het in studiefase.

Reageer